960 80 55 85

museu-faller-gandia-acull-mostra-llibrest-comunitat-valencianaAquest gran esdeveniment cultural tindrà lloc el proper dissabte 9 de maig.

L’Associació d’Estudis Fallers, la Federació de Falles de Gandia i l’Ajuntament de la ciutat organitzen la Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana. Aquest acte tindrà lloc el proper dissabte, 9 de maig a les 10 h al Museu Faller de Gandia.

El lema d’aquesta edició és el finançament dels llibrets: el present i el futur, les xerrades giraran al voltant d’aquest tema i al llarg del dia els assistents podran nodrir-se de la saviesa del ponents.

L’obertura de la X Mostra de Llibrets serà a les 10.15 h i els parlaments de benvinguda seran al voltant de les 11 h. Seguidament, es farà la presentació de llibrets de comissions i els ponents seran: Ivan Serrador Ferrer (Falla Port de Silla), Josep Amand Tomàs (Foguera Sèneca- Autobusos d’Alacant), Julia Navarro Coll (Falla Ripalda- Beneficiencia- San Ramón de Valencia) i representants de la Falla Alquerieta Museu Faller de Gandia i Falla Raval de Sant Agustí de Cullera. Maria José del Olmo, membre de la Federació de Falles de Gandia, serà la moderadora d’aquesta presentació, en la qual els participants parlaran de la tasca que desenvolupen al voltant del llibret.

A les 12.15 h, els assistents a la Mostra de Llibrets tindran un descans i un esmorzar que correrà a càrrec de la Federació de Falles de Gandia.

La Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana continuarà amb una taula redona a les 12.45 h on es debatrà el finançament del llibret: el present i futur. Els ponents representen el model de finançament del llibrets més guardonats de les falles valencianes. Entre ell es trobarà un economista i profesional de la banca que explicarà el Crowfunding (micromecenatge). Entre els ponents es troben: Miguel Àngel Martínez Tortosa (Comissió Falla La Malva d’Alzira), Salvador Pérez Camarena (Falla Vilanova de Gandia), Adolfo Terrassa (Falla Plaça d’Hondures de València) i Lluís Benlloch (Falles Populars i Combatives de València). El coordinador d’aquesta taula redona és Pasqual Molina de l’Associació d’Estudis Fallers.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Accepte, acceptes l,ús d,aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad